Autotechniek Heerenveen Joure Lemmer

Onderhoud, kleine- en grote reparaties personenauto’s

Wanneer u in de regio Heerenveen, Joure of Lemmer woont, hoeft u voor periodiek onderhoud van uw personenauto en kleine- en grote reparaties niet langer de deur uit. Noflikwurk autotechniek komt bij u aan huis! Zo kunt u als eigenaar met eigen ogen aanschouwen welke werkzaamheden tijdens een kleine- of grote onderhoudsbeurt gedaan worden en kunnen in overleg preventieve reparaties direct worden uitgevoerd. Wellicht zult u zich afvragen of het onderhoud en/of de reparatie wel door een gekwalificeerde automonteur wordt uitgevoerd. Het antwoord is ondubbelzinnig ja.

Noflikwurk autotechniek is een initiatief van Ale de Jong

De oprichter van Noflikwurk autotechniek is Ale de Jong. Veel autorijders in de regio Lemmer kennen Ale, omdat hij al meer dan 35 jaar werkzaam is in de autobranche. Zo was hij de laatste 15 jaar werkzaam als chef werkplaats bij een autobedrijf in Lemmer dat alle merken auto’s verkocht. Ale de Jong is gekwalificeerd diagnosespecialist en gecertificeerd APK keurmeester.  Het zal u dan ook niet verbazen, dat er voor Ale weinig tot geen geheimen zijn die hij niet kan oplossen. Het grote voordeel voor u als autobezitter is, dat u aanzienlijk bespaart op de hoge werkplaatskosten die een garage in rekening brengt.

Aankoop- en verkoopbemiddeling auto’s Heerenveen Joure Lemmer

Niet alleen voor periodiek onderhoud en kleine- en grote reparaties van personenauto’s kunt u een beroep doen op de kennis en het vakmanschap van Ale. U kunt hem ook inschakelen voor aankoop- en verkoopbemiddeling van personenauto’s. Door gebruik te maken van meer dan 35 jaar ervaring voorkomt u een spreekwoordelijk kat in de zak te kopen, dan wel te veel te betalen voor een occasion. Omgekeerd kunt u Ale inschakelen voor het verkopen van uw occasion voor een zo aantrekkelijk mogelijk prijs.

Automonteur aan huis service in Heerenveen Joure Lemmer

Is uw personen auto toe aan een kleine of grote beurt? Of moet er een kleine of grote reparatie plaatsvinden? Neem dan voor een afspraak of offerte contact met mij op en bel 06 – 22683986.