Noflikwurk Veiligheidsdiensten is toegelaten tot de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL). Het lidmaatschap van dé brancheorganisatie voor het veiligheidsdomein maakt Ale de Jong van Noflikwurk trots. Lid van VBe NL word je namelijk niet zomaar. Het staat voor kwaliteit en eerlijkheid in veiligheidsdiensten.

Screening om toe te mogen treden

De branchevereniging eist van zijn leden een strenge screening te ondergaan. Hieruit moet blijken of een bedrijf voldoet aan de vereiste kwaliteit. De juiste papieren, duurzaam ondernemen en voldoen aan de gedragscode zijn daar onder andere onderdeel van. Noflikwurk heeft alle nodige bewijzen aangeleverd bij de VBe. In maart kwam het verlossende bericht dat Noflikwurk voldoet aan de gestelde eisen.

Voordelen van VBe Erkend bedrijf inhuren

Huur je een VBe Erkend bedrijf in, dan weet je zeker dat je kunt rekenen op kwaliteit in beveiliging. Op integer en goed opgeleide beveiligers. Op eerlijke service voor een transparante prijs. En bij ziekte bijvoorbeeld wordt altijd een vervangende beveiliger geregeld. Zo weet de klant zeker dat zijn evenement, gebouw of object beveiligd wordt.