Verkeersregelaars inhuren? Bel Noflikwurk veiligheidsdiensten

Gecertificeerd + VCA certificaat voor Drenthe Flevoland Friesland Groningen

Noflikwurk veiligheidsdiensten is een kleinschalig en gecertificeerd bedrijf dat maatwerk veiligheidsdiensten zoals verkeersregelaars aanbiedt in de provincies Drenthe, Flevoland, Friesland en Groningen. De grote kracht van ons bedrijf is, het leveren van maatwerk veiligheidsdiensten en een grote mate van flexibiliteit. Eigenaar Ale de Jong van Noflikwurk veiligheidsdiensten weet voor potentiële en vaste klanten, dankzij zijn grote imposante netwerk, in vrijwel alle gevallen een oplossing te vinden. Een van de diensten die Noflikwurk veiligheidsdiensten aanbiedt zijn gecertificeerde verkeersregelaars.

Gecertificeerde verkeersregelaars met VCA, BHV en Beveiliging certificaat

De verkeersregelaars van Noflikwurk veiligheidsdiensten zijn niet alleen gekwalificeerd en gecertificeerd, maar beschikken bovendien over vele jaren ervaring op het gebied van het stroomlijnen van bezoekers- en verkeersstromen in de provincies Drenthe, Flevoland, Friesland en Groningen. Noflikwurk veiligheidsdiensten kiest bewust voor het aanbieden van diensten in deze provincies, omdat bedrijven dan snel geholpen kunnen worden. Met dure improductieve reisuren hoeft u bovendien vrijwel geen rekening te houden.

Voor welke projecten kunt u onze verkeersregelaars inschakelen?

U kunt de gecertificeerde verkeersregelaars van Noflikwurk veiligheidsdiensten inschakelen voor een grote verscheidenheid aan projecten. Onderstaand hebben wij enkele van deze projecten voor u op een rijtje gezet.

  • Bouwprojecten

  • Crowd control

  • Evenementen

  • Parkeerbeheer

  • Wegafzettingen

  • Wegomleidingen

Met spoed of op korte termijn verkeersregelaars nodig?

Neem dan voor advies of een maatwerk offerte bij voorkeur telefonisch contact met Ale de Jong van Noflikwurk veiligheidsdiensten op en bel telefoonnummer: 06 – 2268 3986.